Школа іноземних мов «Speak Now»

Іноземні мови у Києві


Політика конфіденційності

1. Загальні положення
1.1. Політику конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Політика») розроблено відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського Законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою та зберіганням персональних даних. 
1.2. Користувач Сайту при відвідуванні ресурсів даного Сайту підтверджує свою згоду з правилами та вимогами Політики. У разі, якщо Користувач Сайту не надає згоду щодо умов Політики, він зобов'язаний покинути Сайт і утриматися від його відвідин у майбутньому.
1.3. Зберігання Персональних даних наданих Користувачем Сайту здійснюється на серверах, що забезпечують функціонування Сайту

2. Терміни та визначення
«Адміністрація» - особи, які керують Сайтом, організовують і здійснюють обробку персональних даних, а також визначають мету обробки персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.
«Конфіденційність персональних даних» - обов'язкова для дотримання Адміністрації або іншими особами, які отримали доступ до Персональних даних, вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта Персональних даних або наявності іншої законної підстави.
«Користувач» (або «Користувачі») - будь-яка фізична/юридична особа, яка здійснює використання будь-якої з функцій або сервісів Сайту.
«Обробка персональних даних» - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), які здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів із Персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
«Персональні дані» - будь-яка інформація, яка відноситься прямо або дотично до певної фізичної особи (суб'єкту персональних даних).
«Сайт» - https://speaknow.ua та всі інші його елементи/розділи/частини/веб-сторінки, розміщенні за вказаним посиланням. 

3. Обробка персональних даних
3.1. Адміністрація сайту може обробляти наступні Персональні дані Користувача:
3.2. Також на Сайті відбувається збір та обробка неперсоніфікованих даних про користувача (в тому числі файлів “cookies”, ір-адреси) за допомогою сервісу Google Analytics компанії Google Inc.
3.3. Вищеперераховані дані далі по тексту Політики об’єднані загальним поняттям - Персональні дані.

4. Цілі збору персональних даних
4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту може використовувати для:
4.2. Неперсоніфіковані дані Користувачів, які збираються за допомогою сервісів інтернет статистики, необхідні для покращення якості сайту, аналізу ефективності рекламних кампаній, швидкості завантаження Сайту тощо. 
 
5. Правові підстави обробки персональних даних
5.1. Адміністрація оброблює персональні дані Користувача тільки у випадку їх заповнення і відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розміщені на сайті https://speaknow.ua. 
5.2. Заповнюючи вказані форми і відправляючи свої персональні дані Адміністрації, Користувач дає згоду з даною Політикою конфіденційності.
5.3. Адміністрація обробляє неперсоніфіковані дані про Користувача лише у випадку, якщо це дозволено налаштуваннями браузера Користувача (увімкнено збереження файлів «cookie» та використання технології JavaScript).  
 
6. Способи і терміни обробки персональної інформації
6.1. Обробка Персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну.
6.2. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки з підстав і в порядку, встановлених законодавством України.
6.3. Адміністрація Сайту приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
 
7. Прикінцеві положення
7.1. Користувач може отримати любі роз’яснення з питань, що стосуються Обробки його персональних даних, звернувшись до Адміністрації за допомогою електронної пошти info@speaknow.ua
7.2. У даному документі будуть відображені любі зміни Політики обробки персональних даних. Політика діє безсрочно до заміни її новою версією.
7.3. Актуальна версія Політики конфіденційності розміщена у вільному доступі в мережі Інтернет за адресою https://speaknow.ua/privacy. 
Навчаємо у форматі:

Оберіть той формат навчання, який буде Вам зручним

Communication

3 роки на ринку
1000+ студентів
4.8 рейтинг в Google

Нам довіряють

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Безкоштовний пробний урок